Αγιασμός και εγκαίνια στο νέο μας σχολείο .

Για Γονείς και Κηδεμόνες Για Εκπαιδευτικούς Εκδηλώσεις

    Τη Δευτέρα 11-09-2023 ξεκινάει η καινούρια σχολική χρονιά  με νέο δεδομένο τη στέγαση στο καινούριο μας διδακτήριο . Όλοι μας  με δύναμη, όρεξη και  θετική διάθεση θα συνεργαστούμε για να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε δυσκολία προκύψει προς όφελος των παιδιών μας.

      Την ημέρα του Αγιασμού , οι μαθητές /τριες θα  προσέλθουν με τις τσάντες τους , από τις 09.45π.μ έως τις 10.00 π.μ. και θα περιμένουν στον αύλειο χώρο μαζί με τους γονείς.

      Η είσοδος των μαθητών στο νέο σχολείο  θα γίνεται από τις δύο εισόδους του σχολείου,  από τη Γοργοποτάμου και από τον πεζόδρομο της Ολυμπιάδος.                           

       Στις 10.00π.μ  θα τελεστεί ο καθιερωμένος αγιασμός παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη κ.Βαρνάβα και θα γίνουν τα εγκαίνια του νέου σχολείου από τον Δήμο και φορείς της Περιφέρειας. 

  Αμέσως μετά τον Αγιασμό και τα εγκαίνια, θα γίνει ο χωρισμός των τμημάτων της Α’ τάξης και θα πραγματοποιηθεί η υιοθεσία των μικρών μαθητών από τους  μαθητές της ΣΤ’ . Στη συνέχεια όλοι οι μαθητές/τριες θα πάνε στις τάξεις τους για γνωριμία με τους εκπαιδευτικούς και για να παραλάβουν τα βιβλία τους. Οι μαθητές/τριες αφού παραλάβουν τα βιβλία τους  θα αποχωρήσουν από το σχολείο με ευθύνη των γονέων/κηδεμόνων τους, με τη λήξη των εκδηλώσεων από τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων.

       Από την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου το σχολείο θα λειτουργήσει  κανονικά ,με πρωινή ζώνη και  το ολοήμερο πρόγραμμα . Αν υπάρξει οποιαδήποτε μεταβολή, θα ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα του σχολείου και με μήνυμα στην ηλεκτρονική σας αλληλογραφία.

***Οι γονείς της Α’ θα συγκεντρωθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων και θα περιμένουν τους μαθητές μαζί με τις δασκάλες τους , για μια πρώτη ενημέρωση .

 

                                               Καλή  και  Δημιουργική  Σχολική  Χρονιά  με Υγεία

Αφήστε μια απάντηση